Sunday, March 24, 2013

Talang

Sångtävlingarna avlöser varandra. Just nu pågår American Idol här i USA och i morgon sätter The Voice igång.

American Idol har aldrig haft så låga tittarsiffror som den här säsongen. Kanske dags med ett nytt koncept? Jag tittar inte numera på AI eftersom det börjar bli litet tjatigt men jag har i alla fall sett att det finns en riktigt duktig sångerska - Candice Glover. Tror att hon kommer att gå långt.The Voice har ett helt annat koncept där domarna inte ser den tävlande till att börja med utan bara hör rösten. Tycker de om det de hör snurrar stolarna runt. Den här säsongen har Cee Lo Green och Christina Aguilera bytts ut och Usher och Shakira är nya. Programmet sätter igång i morgon och man har lagt ut ett par videos för att locka folk.

Judith Hill, som sjunger en av Christina Aguileras sånger, kommer att gå långt tror jag. Domarna verkar vara övertygade om det i alla fall. Vilken röst och talang! Hon har också en hel del erfarenhet - hon var en av de som skulle uppträda tillsammans med Michael Jackson på hans "This is it" comebackturné och hon har även sjungit i bakgrunden för Stevie Wonder. Gillar hennes "sound".Hoppas att det går att se de här videosnuttarna även utanför USA.

Underbart att inte behöva sätta väckarklockan på ringning i morgon. Tror att jag väldigt snabbt skulle kunna vänja mig vid att vara ledig en längre tid. ;)

6 comments:

Desiree said...

Jag tror att folk tröttnar efter ett tag och behöver något nytt. American Idol har ju gått hur många säsonger som helst nu. Det är nog dags för nytt koncept där.
Skönt att du får njuta av lite ledighet denna vecka. Det är du väl värd. Jodå det går utmärkt att vänja sig vid att lugnare dagar utan så mycket stress. Även om jag har mina studier så har jag ju inte behövt springa iväg till något jobb nu på två månader och det har varit riktigt skönt. Även om jag vill jobba framöver så ser jag den här tiden som en bonus och försöker ta vara på den och njuta av den.
Kram!

olgakatt said...

Den andra videon går inte att se i Sverige, tyvärr.

Hoppas du får en riktigt skön semestervecka!

Anne-Marie said...

The Voice är litet mer spännande tycker jag och Judith Hill (förstod på Olgakatt att det tyvärr inte gick att se videon) var fantastiskt duktig så det kan nog bli intressant att se på.
Mitt första år i USA var jag "ofrivilligt" ledig eftersom jag inte fick göra någonting. Efter college var jag faktiskt hemma och ledig under några år. Både frivilligt och ofrivilligt. Hade man bara tillräckligt med pengar skulle jag kunna sysselsätta mig utan problem utan att ha ett jobb. Kram!

Anne-Marie said...

Olgakatt: Vad synd! Det är ju tyvärr omöjligt att veta vilka man kan se utanför USA och vilka som inte fungerar. Kanske det beror på att den kommer direkt från TV-bolaget.
Jag njöt av att inte behöva sätta väckarklockan idag. :)

Elin - Photos by Arvegil said...

Den andra videon går inte att se, som du redan sett. Så typiskt :/

Hoppas du får en bra dag!

Anne-Marie said...

Elin: Välkommen hit! Visst är det typiskt. Men det var ännu underligare att inte ens jag kan titta på den nu - idag när jag kollade står det "This video is private". Ha en fin dag du med.