Friday, February 2, 2007

Massagebord till salu


För flera år sedan köpte jag ett massagebord som jag hade tänkt använda för att ge Reikibehandlingar. När jag först kom till USA lärde jag mig Reiki. Reiki kommer urpsrungligen från Japan och är en form av healing som kan minska stress och hjälpa människor att slappna av.

Av olika anledningar har det aldrig blivit att jag riktigt satsat på att ge andra Reikibehandlingar. Givetvis har jag gett Reiki till familj och vänner men inte till betalande "patienter". Mitt massagebord har mest stått och samlat damm på olika platser, så häromdagen bestämde jag mig för att jag skulle försöka sälja bordet. För ett par dagar sedan var jag inne i La Grande och gick in till en chiropraktor som också säljer olika slags hälsoprodukter och frågade om han möjligen kände till någon eller några som kunde vara intresserade. Han bad mig återkomma som igår och möjligen skulle han köpa bordet.

Sagt och gjort, jag packade in massagebordet i min bil och åkte in till La Grande. Chiropraktorn tyckte det var ett bra bord och sade att han gärna skulle köpa det. Han undrade om jag använt det för att ge massagebehandlingar och när jag berättade att jag gjorde Reiki lyste han upp. "Oh, I like Reiki" sade han. Så möjligen kommer att kontakta mig för någon behandling.

Jag fick en guidad tur genom hans mottagning och fick veta att han bott 25 år i Union och att han också varit borgmästare i Union. Han har sju barn och verkar känna hur många som helst. Han sade till och med att den svensktalande postkassörskan i La Grande som jag pratat med var en av hans patienter.

Det var ett intressant möte och jag fick mitt bord sålt.

No comments: