Saturday, December 1, 2012

Mt Shasta Boulevard

Idag var vädret litet lugnare så jag passade på att åka in till Mt Shasta efter jobbet för att handla mat. Det är bäst att ha en del hemma så att man inte behöver ge sig ut i busvädret som kommer under helgen.

Det var skymning när jag kom till Mt Shasta och Mt Shasta Boulevard - huvudgatan i Mt Shasta - tindrade med julbelysning.


Utanför polisstationen och Mt Shasta City Hall stod en julgran klädd med stora kulor och ljusslingor. Det fanns till och med några paket vid foten av julgranen.

En ängel lyste upp den mörka kvällen.


Och på lyktstolparna satt kransar med ljusslingor.


Såg på DNs nätupplaga att Stockholm fått snö lagom till första advent. Hos oss blir det mer regn och blåst. Det blir fint att ta fram adventsljusstaken nu till helgen. Den lyser så fint i decembermörkret.

10 comments:

Annika said...

Så vackert pyntat det är hos er!
Jättefint.
Så ska det se ut i juletid.

Ja, jag tänker på er på västkusten nu när vädret bråkar ordentligt med er.
Håll i hatten!!

Kram!

Anonymous said...


Hejsan ! Vad otroligt fint, ja
verkligen julglädje. Här skulle,
dom inte kunna ha det så här.
Om man inte hadde bevakning.
Dyngnet runt, men det skulle ju
skapa jobb. Ja det är ju,
dekorerat med känsla. Heja usa.

Hoppas att ovädret, inte blir alt
för dramatiskt. Hälsningar Stig.

Unknown said...

Så vackert!!!

Anna said...

Vilka stämningsfulla bilder. Här i Sverige tycker jag att det blir allt färre juldekorationer. Affärsmännen är nog rädda för att få miljöaktivister på sig.
Vad tycker dina grannar om adventsstaken? Är den exotisk i Weed?

Anne-Marie said...

Annika: Hade jag en bättre kamera - eller var bättre på att ta nattbilder - kunde jag nog ha fått med ännu mera av det glittriga. Mt Shasta Blvd låter som en stor gata men den är inte alls särskilt lång och har bara några affärer.
Usch vad det blåste och regnade i natt. Och mitt tak läckte litet grand - igen! Inte mycket men ändå. Vet inte vad min hyresvärd kan göra.
Kram!!

Anne-Marie said...

Stig: Vet inte var du bor men i Stockholm skulle troligen sådana prydnader som vi har inte få stå länge utan att bli vandaliserade.
Amrisarna kan det här med mycket ljus och glittrigt till julen. Större städer har ännu mer - Mt Shasta är ju en mycket liten stad.
Det blåste och regnade otroligt i natt. Jag vet inte hur mycket regn som kom men jag kan tänka mig att det var mycket stora mängder.

Anne-Marie said...

Maria: Ja, det är vackert med alla ljus i mörkret. Kram!

Anne-Marie said...

Anna: Här i USA dekorerar man mycket med ljus och glittrande saker inför julen.
Kanske större städer har en del julprydnader och ljus. Har inte varit i Stockholm på länge kring julen men minns att det fanns mycket där.
Ingen har sagt något tidigare betr. min adventsljusstake. Jag har inte så mycket kontakt med mina grannar faktiskt.

antonia said...

Fint! :) Hoppas du klarar dig bra trots ovädret.

Anne-Marie said...

Antonia: Som jag skrev till Annika hade jag nog kunnat få med ännu mera glitter om jag hade en litet mer avancerad kamera. Det var mycket stormigt igår natt. Otäckt nästan. Idag sken solen som tur var. En mellandag.