Sunday, February 22, 2009

Talking House

För att fortsätta litet på "skylttemat" från häromdagen så har jag sett en skylt här i Lake Shastina som visar att det är ett "Talking House".

Jag hade ingen aning om vad det var men enligt Talking House hemsidan så är det:

"Talking House is an amazing hi-tech radio Transmitter that you place discreetly inside your home to sell it faster for top dollar. Talking House broadcasts a customized sales message from you describing the most exciting features of your home over the airwaves 24/7. House hunters simply tune their car radios to hear an attention-grabbing message complete with instructions to phone you to schedule a showing."

Det kanske behövs litet hjälp för att sälja sitt hus nuförtiden. I Lake Shastina finns en uppsjö med hus till salu och samma sak är det i Mt Shasta. I dagens ekonomiska läge tar det lång tid att sälja ett hus och dessutom är det nog svårare i ett område som Mt Shasta som inte är så attraktivt för folk att flytta till.

Läste i Dagens Nyheter att man tror att hus- och lägenhetspriserna skall börja stiga igen i Sverige. Här stiger de absolut inte men de har heller inte gått ner särskilt mycket.

Bilden från Talking House hemsida.

4 comments:

Anonymous said...

kanonbra blogg måste jag säga!

olgakatt said...

Hamnade av en slump på din blogg. Väldigt intressant och trevligt att läsa om ditt liv i ett hörn av USA man inte precis hör talas om varje dag!Jag återkommer nog!

Katarina said...

Hej, jag hade aldrig hört om Talking house förrut. Varför inte!

Anne-Marie said...

Resesnack: Tack! Vad glad jag blir. :)

mit: Välkommen hit! Nej, man hör nog inte talas särskilt mycket om den delen av Kalifornien där jag bor. Alldeles för få som bor här och inga stora städer.

Katarina: Välkommen! Amrisarna hittar på en hel del saker som kanske inte skulle förekomma i Sverige.