Tuesday, April 3, 2007

Nu bär det av

Den här dagen har känts otroligt lång. Det har nästan varit som när man var barn och väntade på julklapparna. Jag väntar på att få ge mig av.

I morgon runt 8.30 på morgonen kommer flyttfirman och skall lasta mina saker. När de har åkt skall jag packa in en del saker i min bil och dammsuga en sista gång. Sedan bär det av.

Eftersom det är en resa på ca 95 mil kommer jag, som jag tidigare skrivit om, dela upp den på två dagar. I morgon kommer jag att åka härifrån till Burns. Det var där M tidigare bodde under ett halvår. Burns ligger "utslängd" mitt ute i ingenstans. Det är långt åt alla håll om man skall komma till någon annan stad. Det enda som växer under många, många mil är salviabuskar och några få träd. Det är ett otroligt öde område.

Efter en övernattning i Burns fortsätter jag på torsdag mot Mt Shasta. Jag räknar med att komma dit sent på eftermiddagen eller tidiga kvällen. På fredag skall sedan flyttfirman komma.

Det blir nog ett litet uppehåll i bloggandet under några dagar men jag återkommer och då från Mt Shasta.

7 comments:

Anonymous said...

Trevlig flytt på dig! Det går nog bra alltihop. Bara man väl kommer iväg så brukar allt kännas finfint. Men det vet du väl redan.

Kram

Annika said...

Ja, lycka till med ALLT!! Så underbart det ändå måste kännas att komma "hem"!
Kommer att kolla bloggen ivrigt i väntan på nästa inlägg!!
KRAMAR FRÅN MIG!!!

Desiree said...

Lycka till med den långa resan och flytten. Ser också fram emot att få läsa om ditt nya hem.

Cecilia said...

Lycka till på färden!Hoppas allt går bra med flytten.

Toini said...

Det är fredag nu när jag skriver detta så du skall väl vara framme nu!

Hoppas allt har gått bra och att flyttfirmat kommit fram.

GLAD PÅSK till dej!
=^_^=

Anonymous said...

Hoppas allt går jättebra med flytten!

Anne-Marie said...

Allihop: Tack för era flyttlyckönskningar (långt ord). Som ni kan se i mitt inlägg från idag gick allt bra och jag är nu tillbaka i Kalifornien.