Monday, May 28, 2012

Sista dagen i Sverige

I morgon åker jag tillbaka till USA. Det blir en mycket tidig morgon eftersom de vill att man är ute på Arlanda 3 timmar innan flyget går. Här behöver jag i alla fall inte ha en mindre expedition för att komma till flygplatsen utan kan bara ta en taxi.

Det känns som om jag har hunnit göra det jag hoppades kunna göra både för min mamma och litet privata saker som att träffa vänner. Vi får se hur det går nu när min mamma måste ta mer egna initiativ efter det att jag åkt. Hon har i alla fall hjälp som verkar fungera genom Hemtjänsten.

Idag när jag kom till Täby Centrum, där biblioteket ligger, stod det folk utanför dörrarna och flera brandbilar var på plats. Som tur var kunde jag gå till en bank och till biblioteket eftersom de ligger utanför själva centrumet.

Kommer tillbaka till Weed på onsdag och sedan skall jag jobba på torsdag. Det har varit härligt att få litet svensk sommar med både sol och värme. I Weed var det tydligen riktigt varmt ett par veckor när jag åkt men för ett par dagar sedan lär det till och med ha snöat!

Med egen dator snart skall det bli fler inlägg framöver här på bloggen. :)

4 comments:

Äventyret framtiden said...

Kan tänka mig att du har haft en väldigt omvälvande tid på olika sätt. Känns säkert också litet märkligt att fara hem igen...men nu vet du att din mor får den behövliga hjälpen.
Ha en sista fin dag i Sverige för den här gången. En bra hemresa önskar jag dig!

Kramar

Annika said...

Ja, det har säkert varit mer än intensivt för dig.
Lycklig resa tillbaka!!
Kram!

Desiree said...

Usch hoppas du slipper komma tillbaka till snö. Hoppas att den långa resan tillbaka hem till Weed går bra. Även om du reste hit under tråkiga omständigheter så är jag glad att du fick chansen att njuta lite av riktigt härligt försommarväder. Jag är också jätteglad att vi fick chansen att ses och få en supertrevlig kväll ihop.
Kram!

Min plats i solen said...

Jag kan bara tänka mig vilka intensiva dagar det har varit för både dig och din mamma med att ordna allt. Vilket jobb du har gjort Anne-Marie och skönt för dig att veta att din mamma kommer att ha det bra nu när du är hemma igen.

Trots att det blev en hastigt påkommen resa och mycket oro är jag glad över att du fick tillbringa tid med din mamma och dessutom uppleva lite svensk sommar.

Jag hoppas att resan hem gick bra och att du har hunnit hämta dig? Ta hand om dig!

Kram Lotta