Monday, May 7, 2012

Dags att åka

Tack för alla fina hälsningar och värmande ord. De betyder mycket. :) Hinner inte svara alla personligen.

Solen skiner och det skall bli riktigt varmt idag och under en längre tid framöver här i Weed. Idag jobbar jag fram till tidiga eftermiddagen och sedan bär det av till Sacramento för flyg via Chicago till Stockholm. Inte hade jag trott förra måndagen att jag en vecka senare skulle åka till Sverige.

Har pratat med min mamma under helgen via telefon. Hon har mycket svårt att röra sig men verkar "klarare i knoppen" än vad hon var häromdagen. Vi kommer givetvis att ha mycket att prata om för att se hur allt kan lösas framöver.

Nu vidtar den sedvanliga "Sverige-expeditionen". Reser med bussen till Sacramento i eftermiddag. Mitt flyg går före kl 6 i morgon bitti från Sacramento till Chicago. Jag hade sådan tur att jag både till och från Sverige kunde få bara ett byte i Chicago. Sedan kommer flyget till Stockholm vid 8-tiden på onsdag morgon svensk tid. Det kommer att vara en urlakad Anne-Marie som kommer fram.

På onsdagen blir det nog bara att halvslumra i soffan tills tidiga kvällen. Efter två dygn på resande fot får jag vara glad om jag kan hålla ögonen öppna.

Det kommer att bli många telefonsamtal som skall ringas, många personer som man skall prata med och mycket annat som skall fixas. Men jag klarade av att ta hand om allt efter Michael bortgång utan hjälp så det skall väl gå nu också att hjälpa min mamma så mycket jag kan.

Skall försöka skriva något från Stockholm men det blir som vanligt begränsad tillgång till dator.

11 comments:

Min plats i solen said...

Jag hoppas att resan hem tll Sverige går bra Anne-Marie och att du och din mamma kan få till bra lösningar för att det ska fungea bra för henne även när du återvänder tillbaka hem till USA. Skönt att höra att hon lät lite bättre nu när du pratade med henne.

Ta hand om dig och ha en fin tid i Sverige.

Kram Lotta

Saltistjejen said...

Lycka till nu på resan Anne-Marie!! Och jag hoppas verkligen att tiden du får i Sverige med din mamma blir bra. Även om jag inser att det såklart kommer att bli jobbigt också. Både praktiskt och mentalt. Men jag är glad över att du kan göra denna resan nu såhär pass "fort" ändå. :-)
Skickar varma styrkekrmamar till dig och din mamma!!!!

em said...

Jag reser med dig i tankarna!
Det finns datorer på sjukhusbiblioteken, om du hinner med en sväng dit.
Allt gott!
Margaretha

Mimmi said...

Lycka till, och hoppas allt går bra!

Det är bra LÅNG resa du har därifrån Västkusten till Sverige. Härifrån Boston kan man lätt ta en lång weekend i Stockholm, utan att det känns av värst mycket. Jag anser mig inte lida av jetlag, men från CA tror jag nog att även jag skulle ha jetlag.

Kramar

Mimmi

Lotta said...

Önskar dig lycka till med allt!

Kramisar Lotta

Annica said...

Önskar att allt ordnar sig till det bästa - både för din mor och för dig. Jag hoppas att du, trots de nödvändiga saker som ska göras, även får tid och möjlighet att njuta av vackra Stockholm och besöket i gamla Sverige.

Annika said...

Ha en bra överresa nu.
Hoppas du kan vara hemma så länge du behöver.
Kram!

Desiree said...

Jag tänker på dig Anne-Marie och skickar dig en stor styrkekram. Jag hoppas att resan går både bra och smidigt. Det är en lång resa du har framför dig. Jag hoppar mer än något annat att tillståndet för din mamma blir bättre och att ni finner en bra lösning på allt.
Kram!

olgakatt said...

Skickar dig en påse tålamod. Det lär behövas i kontakt med olika kommunala och andra kontakter du och din mamma kan behöva ta!

antonia said...

Lycka till! Hoppas att allt löser sig till det bästa.

Fourmum said...

Tänkte på dig imorse när inflygningsracet till Arlanda gick ovanför oss :) Jag var jättetrött, men tänkte på dig som måste vara bortom jättetrött! Kram