Saturday, October 13, 2007

Mannen som skulle cykla till Redding

Nu vet jag faktiskt vad som hände med mannen som skulle cykla till Redding. Jag var inne i Mt Shasta idag och skulle bland annat tvätta. Gissa vem satt på den tvättomat jag gick till? Jo, mannen som var på väg till Redding. Jag var givetvis tvungen att fråga honom hur det hade gått.

Han berättade då att han ännu inte cyklat till Redding men att hans planer inte hade ändrats. Tydligen var det som jag hade trott - om han hade åkt den väg han pratade om hade han varit tvungen att cykla på motorvägen och det är ju inte tillåtet. Så nu hade han fått reda på en annan väg som han skulle kunna åka. Han skulle inte stanna i Redding utan fortsätta till San Francisco, Los Angeles och Las Vegas.

Han påstod att han cyklat till 47 stater och att han var ute på en mission för att omvända människor till att tro på Gud. Han började tala om sin tro och ville helt klart försöka omvända mig också. Det var jag ju inte riktigt intresserad av så jag önskade honom lycka till och att han skulle komma fram.

Det har varit en riktig brittsommardag idag. Solen har skinit från en klarblå himmel och det var riktigt varmt, runt +20. När jag var inne i Mt Shasta kunde jag se hur mycket snö som kommit uppe på berget. Det var vackert men också väldigt tidigt. Till veckan kommer det att komma mer snö och de har till och med talat om snö för staden Mt Shasta.

4 comments:

Annika said...

Jaha, han är ute som missionär. Förstår att du snabbt önskade honom "lycka till"...
Ändå, det är ju väldigt strongt att cykla hela 47 stater! Helt otroligt egentligen!

Anne-Marie said...

Annika: Jag blev verkligen litet imponerad av att han cyklat i större delen av USA. Han är ingen ungdom och det är ju en hel kontinent vi bor på.

Saltistjejen said...

Rätt kul med sådana udda karaktärer! Fast jag förstår att du tackade och gick när han började försöka omvända dig. Sådant kan bli ganska påfrestande.
Men jag är ocså imponerad av hans cyklande!!!!

Anne-Marie said...

Saltistjejen: Jag blev också imponerad, framför allt eftersom han inte är någon ungdom. Rätt kul med människor som verkligen brinner för något och gör det de vill.