Thursday, May 8, 2008

Pengar från Uncle Sam


Igår läste jag på flera andra USA-bloggar att det kommit eller skulle komma pengar från Uncle Sam. Jag satt som åtta frågetecken och undrade vad det var frågan om. Som tur var visste Anne vad det hela handlade om. Jag måste helt ha missat den här nyheten.

Tydligen vill amerikanska staten att vi skall konsumera mer och på så sätt kanske kunna få ekonomin på fötter. Jag tror nog det behövs litet mer än så troligen. Men jag skall inte säga nej tack till litet "gratispengar".

Det lär väl dimpa ner en check om några veckor och jag ser med spänning fram emot hur mycket jag får. Men jag har i alla fall bestämt mig (och jag gör som Bush vill - jag kommer att spendera en del av pengarna) för att jag skall köpa en digitalkamera så att jag äntligen kan lägga ut bilder litet enklare här på bloggen. Jag känner det ibland som om jag befinner mig i stenåldern jämfört med andra bloggare. :)

Det är bara att buga och tacka.

7 comments:

Anonymous said...

Anne-Marie gor ett kort forsok igen.

Laser din blogg varje dag. Nu har du tagit en lite langre siesta tanker jag da och da, helt ratt tycker jag, skulle inte orka eller ha tid med bloggande vareviga dag.

Jattekul om du lagger ut lite bilder sa smaningom. Vad som helst gar bra.

Haggen blommar for fullt. Graset har vi klippt. Det ar nog dags i helgen igen. Syrener har vi vita och syrenfargade men de drojer ett tag. Mer blommor d� gullvivor i m�ngder, tulpaner, parlhyacinter blommmar nu.

Ska ner och ta ut tvatten. Verkar vara lage att primarhanga ut den idag. Ar sen dags att ge mig an mina icke favoritblommor, maskrosor, det �r fullt overallt som jag maste tvinga bort. Finns det maskrosor hos er?

Vi har ingen Uncel Sam s� vi fick �ver 10.000 kr i kvarskatt.

Ha en skon helg Anne-Marie!!

(Kul att se om datorn ater upp detta inlagg ocksa.)

Saltistjejen said...

Å vad roligt att du ska köpa en digitalkamera!!! Det ÄR verkligen roligt att ha en kamera och kunna ta lite mer spontana bilder. Av sin vardag. Både till bloggen, men också rent allmänt.
Och att få tillbaks på skatten är aldrig fel. Jag har faktiskt ingen koll på om vi fått dessa "extrapengar" än , men vet att vi fått tillbaks en del på vanliga state-tax.
KRAM!

Annika said...
This comment has been removed by the author.
Annika said...

Anne-Marie!
Perfekt att köpa en digitalkamera för pengarna! Ser fram emot att fina bilder från norra CA!!

Desiree said...

Ja dessa pengar var en underbar överraskning. De satt verkligen fint som sagt och det räckte till min hela flygbiljett till Sverige. Jag är jätteglad :-)
Bara tacka och ta emot. Toppen idé att köpa en bra digitalkamera för. Det ser vi fram emot att få se fina bilder på din blogg.

Anonymous said...

Hej! Jag trodde att pengarna bara kom till US Citizens? For pa var check sa var jag inte med :( /Jenny i CA

Della said...

Det ska bli kul att se dina bilder senare.