Thursday, June 30, 2011

Bloggerproblem

Igår kväll var Blogger och jag inte bästa vänner. :(

Jag skulle svara på alla fina och intressanta kommentarer som kommit på inlägget om hur jag (och andra) upplever olika språk när vi pratar. Jag skrev två svar, sedan var det tvärstopp. Felmeddelanden kom upp "Bad Request", "Error" osv. Eftersom jag skulle gå och lägga mig fick det vänta med svar.

När jag kommer hem från jobbet idag skall det bli både svar (jag har inte glömt er som kommenterat :)) och ett nytt inlägg. Jobbet tillåter liksom inte riktigt att ägna sig å bloggen.

På återhörande om några timmar.

6 comments:

Pettas said...

En fin dag önskas dig oberoende av om Blogger är på krångligt humör eller inte:)
kram!

Annica said...

Hej Anne-Marie! Ibland brukar jag kolla andra bloggares blogglistor och det var så jag hittade till din blogg. Och här har jag nu blivit kvar en lång stund.

Jag har läst flera av dina inlägg och tycker du skriver så trevligt och informativt. Och på så bra svenska trots dina år i USA.

Jag har alltid varit mycket intresserad och "svag" för Amerika - kanske tack vare att min mormor och flera av hennes syskon emigrerade till USA runt förra sekelskiftet. (Mormor återvände dock till Sverige efter några år.)

Nu har jag kontakt med mina tremänningar både i Kalifornien och Illinois. Och 1975 var jag "over there" i nästan två månader. En fantastisk upplevelse.

Om du inte har något emot det så skulle jag gärna vilja sätta upp din blogg på min "bloggkoll".

Oj, det här blev långt! :o) Hoppas det är OK. Må väl långt därborta i det stora landet i väster.

Anne-Marie said...

Karin: Nu var Blogger mer samarbetsvillig igen. Ha en bra dag du med. Kramar!

Annica: Välkommen hit! Och tack för din snälla ord om min blogg. :) Skall definitivt ta och kolla in din blogg också. Så många svenskanknytningar det finns i USA. Självklart kan du lägga till min blogg på din "bloggkoll".

em said...

Jag är inte glad att höra att du hade problem - men det var en lättnad att läsa att jag inte var ensam om "Bad Request", "Error"! Jag började så smått tro att det var min dator som fått fnatt.
Skönt att allt är som vanligt igen - men visst är det otroligt att hela bloggtjänsten är gratis, så mycket arbete som måste ligga bakom för att hålla Blogger frisk och sund!
Margaretha
som har det mulet
men varmt, 20° fast
80% luftfuktighet
är inte så skönt

magdalena said...

Så tråkigt när det strular. Precis som Margaretha skriver är det dock skönt att veta det inte är egna datorn. Ägnade timmar en gång att försöka få ordning på "min" dator och det visade sig strulet var på nätet. Ha en bäst dag Kramar

Anne-Marie said...

Margaretha: Vad "skönt" att jag inte var ensam. Hade aldrig sett det felmeddelandet tidigare så trodde som du att det var något fel hos mig. Blogger må vara gratis för oss men de ingår i Google-koncernen så de har ekonomisk uppbackning - det är jag säker på. Det var fuktigt det i dina trakter.

Magdalena: Det måste ha varit något rätt ovanligt eftersom alla trodde att det var deras egna datorer. Blogger brukar för det mesta "sköta sig" ;) så om det blir fel reagerar man. Kram på dig!