Thursday, September 1, 2011

Skyltmiss?

Skolan har stora parkeringsområden och de är avgiftsfria som tur är. Det finns regler som bland annat säger att man inte får parkera under natten om man inte har ett speciellt tillstånd och självklart får man inte parkera en "vanlig" bil i en handikappruta.

Såg idag en skylt som informerar om eventuell bortbogsering av bilar. Det tycks som om vissa viktiga delar av informationen har utelämnats! ;) Kan bli svårt att återfå sin bil.


6 comments:

olgakatt said...

Det kanske inte förekommer att man bogserar bort nån bil på din skola utan skylten bara är ett tomt (väldigt tomt;) hot).
Bekanta till mig blev däremot av min sin bil i Paris och polisanmälde det. Polisen hittade aldrig bilen och många månader senare, just den dagen då de var ute och tittade på ny bil efter att äntligen ha fått sina försäkringspengar, fick de brev från Paris att hämta sin bortbogserade felparkerade bil och en saftig räkning på "förvaringen" sedan semestern!! De hade aldrig ens sett nån skylt...

Desiree said...

Ja här saknas det ju lite information helt klart. Lustigt att sätta upp skylten innan den var riktigt klar.
Ha en fin helg.

Linda said...

Vad roligt. Jag kommer bokmärka din sida, ska till kalifornen på språkresa i vinter. Kul att höra din syn som svensk i USA. Bra bloggat! Kul artikel föressten.. :)

Lotta said...

Weed har ett varierande utbud av skyltar ser jag ;) Någon missade där...

Kram och ha en fin helg!

Anne-Marie said...

Olgakatt: Det kanske är som du säger att man bara vill skrämma upp elever och anställda med tomma hot. Vem vet. De där fransmännen. ;) Hur kan polisen inte hitta en bil? Mycket märkligt. Vilken otur de hade. Kan mycket väl tänka mig att det kanske inte ens fanns en skylt.

Desiree: Ja, man kan undra vad de tänkte. Men det är ju Weed "after all". ;) Jag är inte förvånad. Ha en fin helg du med. Kram!

Anne-Marie said...

Linda: Välkommen hit! :) Spännande med språkresa till Kalifornien. Hoppas att du får en bra vistelse här.

Lotta: I Weed kan vad som helst hända. :) Det har jag insett efter alla år här. Inte alltid lika välorganiserat som kanske i Sverige. Ha en härlig Labor Day-helg. Kram!