Sunday, August 7, 2016

En kartong med mycket personlighet!

Det kanske får bli litet kortare inlägg under en period så att jag kan skriva litet oftare. Har i alla fall svarat på alla trevliga kommentarer nu på det tidigare inlägget - beklagar att det tog litet tid.

Som jag berättat om tidigare brukar jag köpa barley grass = korngräs och ha i min yogurt till frukost. Tidigare har jag kunnat köpa korngräset i hälsokostaffären i Mt Shasta men av någon anledning slutade de att sälja det. Så jag har varit tvungen att försöka hitta det på nätet eftersom det inte finns i någon annan affär här.

Jag hittade det hos en försäljare via Ebay men det var inte ekologiskt vilket jag helst ville ha. Så alldeles nyligen gjorde jag min första beställning hos Nuts.com. Jag ringde dit först eftersom jag hade ett par frågor och de är “nutty“ helt klart. ;) Har aldrig hört ett sådant meddelande innan man kom fram till personen i kundtjänsten.

Igår kunde jag hämta paketet och det var en kartong med mycket personlighet. :) De hade lyckats klämma in text på varenda del av kartongen förutom insidan. Jag har läst många bra recensioner om Nuts.com och de säljer inte bara nötter utan även “Dried Fruit,“ “Chocolates & Sweets,“ Snacks,“ “Coffee & Tea,“ och olika varor för “Cooking & Baking.“ Jag fick min beställning väldigt snabbt och som sagt en mycket speciell kartong.

Alla bilder går att klicka på så att de syns bättre.

11 comments:

Bettan said...

Haha, bra marknadsföringsknep!
Hoppas ditt kornvete var lika bra som paketet var roligt!

Rebekah M said...

Vilken rolig kartong! De verkar sannerligen ha en viss känsla för humor 😀

Det är smått irriterande det där, när något man vant sig vid och tycker om har utgått ur sortimentet. Jag tycker det händer mig ofta.

Annika said...

Festlig kartong! Himla tur att man kan beställa saker på internet (även om jag försöker köpa lokalt när det går) - annars skulle jag aldrig få tag i sånt jag behöver, varken med mat eller böcker - eller annat heller (typ fotriktiga skor som inte kostar skjortan). Kortare inlägg lite oftare låter som ett bra koncept. Det kan ju dessutom vara en rolig stilistisk utmaning at se vad man kan få kommunicerat med färre ord.
Kram

Annica said...

Det där företaget gillar jag!!! Härliga "nuts"! Försändelserna måste orsaka en hel del skratt hos alla som hanterar dem. :D
Det är så trist när man gillar någon vara och så försvinner den bara, endera från producentens sortimentet eller från affärens. Tyvärr händer det lite då och då.
Kram från norr! Där nattmörkret börjar smyga på.

Anne-Marie said...

Lisbeth: Säkert bra marknadsföringsknep. :)
Jag vet inte vad kornvete är - det jag köpte var korngräs som inte tycks växa i Sverige. Har inte provat ännu det jag fick men det blir säkert bra.

Anne-Marie said...

Rebekah: Det tog mig en stund innan jag läst och tittat på alla delar av kartongen. :)
Att saker och ting försvinner verkar bli allt vanligare tycker jag. Och det är inte alltid att man kan hitta saker och ting via nätet men just korngräs tycks finnas fortfarande hos en del nätbutiker.

Anne-Marie said...

Annika: Jag skulle inte klara mig utan nätbutiker. Du har i alla fall många affärer relativt nära. Här skulle jag få åka långt - ibland riktigt långt - för en del saker jag behöver. Tur att nätbutikerna är många och bra i USA.
Jag kan nog inte skriva riktigt korta inlägg. Det här var kort för att var mig. :) Klarar inte av långa inlägg just nu. Blir trött i axeln bara av att tänka på att skriva riktigt långt.
Kram!

Anne-Marie said...

Annica: Jag blev full i skratt när jag väntade i telefonen eftersom de var lika lustiga i sina meddelanden som det de skrivit på kartongen. Postpersonalen kanske har vant sig vid det här laget eftersom Nuts.com nog funnits ett bra tag.
Tycker att varor försvinner alltför ofta i alla fall där jag bor. Och ibland finns de knappt ens via nätet.
Kram från ett mörkt Weed nu ca 21.45! Det börjar märkas här också att det verkligen har vänt nu.

Channal said...

Så kul! Visst blir det mer personligt med sådana paket! Det gör så mycket! Samma sak om jag skickar efter en klänning och den kommer nystruken med galge och i en fin påse än vakuumförpackad i en plastpåse.

KRAM Anna

Anne-Marie said...

Anna: Jag har faktiskt aldrig sett en liknande kartong tidigare och jag har beställt mycket via internet här i USA. Säkert bra PR och en kul grej. :)
Kramar!

Äventyret framtiden said...

Ett förmänskligat "pratande" paket. De säljer säkert bra.
Korngräs är förmodligen den gröna delen av kornet innan det blir moget ? Det är första gången jag hör talas om korngräs som man använder på yoghurt. :)

Kram!