Sunday, January 29, 2012

Söndag i Weed

Dagen började med ett trevligt samtal med en kompis i Åkersberga. Vi brukar Skypa men idag var Skype inte alls samarbetsvilligt så vi fick gå över till vanliga telefonen. Man skall tydligen logga in i god tid i förväg eftersom jag fick en ny version av Skype som laddade ner och som strulade till det hela. Det är verkligen roligt att fortfarande ha kontakt med goda vänner som jag lärde känna för snart 20 år sedan.

Det var mulet ute och gråkallt men frampå eftermiddagen blev det riktigt milt. Gick en promenad till skogsområdet med bäcken och golfbanan. Stod ute på golfbanan en stund och njöt av solen som kom fram en stund. Det här lilla skogsområdet påminner mig litet om de underbara skogarna runt Kärrdal i Sollentuna.

Tittade på ett nytt avsnitt av TV-favoriten "Once upon a Time" i kväll. Skall bli spännande att se hur det hela utvecklar sig eftersom det blir fler och fler sagor som vävs in i historien.

Har ofta musik genom datorn när jag är ute på nätet. YouTube har mycket att välja på. I alla fall här i USA. Hittade en hel del fina Stevie Wonder klassiker. Den här har "snurrat" i högtalarna ett tag.Måndag i morgon och en helt vanlig söndag i Weed går mot sitt slut.

2 comments:

Annika said...

Trevligt med lite skypande och telefonerande!
Gamla vänner är det verkligen fantastiskt att hålla kontakten med. DET tycker jag också!
OCh numera är det ju så lätt, tack vare tekniken!
YT är kul, för mkt!
kram och hoppas att din måndag är fin också!

Anne-Marie said...

Annika: Visst är det kul med enkla sätt att hålla kontakten med goda vänner i Sverige. Tänk om det hade varit så lätt när jag kom till USA. Jag glömmer ofta bort att jag också kan lyssna till svensk radio. Och bra musik via svenska kanaler. Ha en fortsatt fin vecka. Kramar!