Sunday, August 15, 2010

Dubbelcykel

I hälsokostaffären Berryvale i Mt Shasta jobbar en kille som ofta brukar ha kjol på sig! Häromveckan såg jag honom cykla på denna dubbelcykel - det bästa jag kan komma på för att beskriva den här cykeln. Hade inte kameran med mig då men kunde i alla fall plåta cykeln igår.

Mt Shasta är en speciell plats. Alla sorters människor finns här och många lever väldigt annorlunda liv. Killen med kjolen och cykeln är ett bra exempel. :)


9 comments:

Cari said...

Vilken otrolig cykel! Hur kommer man på att bygga en sån? Ser ut som att den kunde vara med i en parad eller karnevalståg eller så.
Måste ju bli lite ostadigt också.
Men samtidigt kul att alla inte är stöpta i samma form och gör allt likadant.

Heather said...

California har väldigt speciella människor som bor där... Det har jag alltid vetat... lite freaky people kan man säga ;)

Anne-Marie said...

Cari: Ja, är man kille och har kjol kanske det inte är så långt till att bygga en sådan här cykel. ;) Han sitter otroligt högt när han cyklar. Ser litet otäckt ut nästan.

Heather: Vi är nog litet konstiga i Kalifornien. ;) Men det har också kommit många trender från västkusten som slagit igenom i hela världen. Många som bor här tänker "outside the box" och är föregångare inom många områden.

El Sueco said...

Det är ju friheternas land eller hur amerikaner säger. I många asiatiska länder anses vissa kjolstyper vara maskulina plagg. T.ex. dhotin i södra Indien.

Marie said...

haha, han måste ha vääldigt långa ben! Va underbart att alla inte är lika!

Katarina på Filippinerna said...

Jag tyckte det där var rätt smart faktiskt!

Man tar tag och löser sina problem!

Kul att du visade bilden!

Kram

Anne-Marie said...

El Sueco: Ja, det påstås vara det - frihetens land. Säker en sanning med modifikation. Har aldrig sett någon annan man ha kjol men "smaken är som baken" som man säger. ;)

Marie: Om du tittar riktigt noga på bilden kan du se att han flyttat pedalerna uppåt. Nej, den här killen definitivt har sin egen stil.

Katarina: Jag skulle ha haft kameran med mig när han satt på cykeln - ser litet märkligt ut att en cyklist sitter så högt upp. Men han gillar säkert sin cykel. :)

Anonymous said...

Allemans rätten finns också i

Finland, Island, Norge, Skottland och

Anne-Marie said...

Anonym: Vad bra att veta! Vet inte riktigt hur det förhåller sig till dubbelcykeln dock. ;)