![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiCMLBeZF9iu864P10baO0L84bs5ceqQdyRY1F8j9JZF0ekOwA1Gxnusp9GahknY0R1t80rS8so9_UMIsVFOg34BfSW-2oClo7ig2-XHO6beeRdxlejOXLbJGHcO3jHFFqY8ItdjPK18Bk/s320/Barbecue.jpg)
När jag tar bussen ett par dagar i veckan kör den genom rätt många villaområden och bara under de senaste två veckorna har jag sett folk vara ute och grilla i snöslask och stormvindar. Inget man precis är van vid från Sverigevintrarna.
Men varför inte - sitter man inte utomhus och äter går det säkert bra. Litet ovant bara att se barbecueröken stiga i februari.
Kanske det här är ett utslag av att det är "högre i tak" i USA. Man kan göra i stort sett vad som helst, när som helst. :)
Våra vänner i Göteborg grillar året om...
ReplyDeleteAnonym: Som man säger här i USA: "Good for them". :) Nu menade jag ju inte att inga svenskar grillar på vintern - det verkar bara vara mer allmänt här i Kalifornien i alla fall än vad det är i Sverige.
ReplyDelete