Thursday, June 30, 2016

Aj!

Jag har inte slutat blogga eller slutat svara på kommentarer men min högra axel/skuldra har inte varit rolig de senaste 2-3 dagarna. Något hände i tisdags kväll som gjorde att jag har haft en otrolig smärta och till och med varit tvungen att stanna hemma från jobbet ett par dagar. Och nu när jag är tillfälligt anställd tills vidare får jag inte ens betalt om jag stannar hemma vilket givetvis känns i plånboken.

Jag vet inte vad som hände i tisdags men axeln har varit överansträngd en tid och det kanske var en tokig rörelse som utlöste det hela. De senaste två nätterna har tillbringats mest i en stol eftersom jag inte har kunnat ligga ner som vanligt.

Jag har svårt att sitta vid datorn men ville skriva ett livstecken och jag svarar på kommentarer om några dagar.

På återhörande!

23 comments:

Anonymous said...

Aj, ja det var inget vidare. Så svårt att inte ens kunna ligga ner, man kopplar ju i alla fall av bättre då, även om man inte sover. Hoppas verkligen det snart går över. Att bli av med några dagars inkomst är ju inte heller något vidare. Krya på dej och tack för att du bloggar några rader i alla fall, man kan annars bli lite orolig, faktiskt.
Lena

Anonymous said...

varva isning och värme och stretcha när du står i duschen under varmvatten, du har säkert överansträngt din arm. Lycka till.

Gunilla Nardin said...

Du borde kanske uppsöka en läkare och få något som lindrar. Inte kul att ha så ont.Hoppas i vilket fall att du snart blir bättre. Jag brukar smörja med Arnica salva om jag har värk.. hjälper faktiskt.
Stor Kram
Gunilla

Anonymous said...

Saknar dina inlägg när det gått flera dagar och du inte skrivit något. Dina skildringar om livsstilar och annat är så trevliga läsa. Hoppas din krämpa går över snabbt, men kanske skulle du behöva något läkemedel. Kanske inflammationsdämpande...eller sjukgymnast.... Krya på dig! /Eva i Jämtland

Rebekah said...

Fy!

Det där låter ju som om Du skulle behöva behandling ...

Annika said...

Men fy! Jag hoppas att det läker ihop snart. Akupunktur, laserterapi och en gammal vanlig hederlig kiropraktor kanske skulle hjälpa....men sånt kostar ju pengar förstås. Har du en vettig försäkring som täcker sånt? (sorry om frågan är för privat....ignorera isånafall....). Igen, hoppas du läker ihop fort!
Kram

Annica said...

Nej, nej, vilket elände! (Där fick jag svar på mina mail-undringar.) ;) Jag hoppades så att din axel och arm skulle börja bättra sig. Uppsök läkare om det inte börjar ge sig snart. Vänta inte som jag gjorde. Till slut står man bara inte ut. Det är helt enkelt vidrigt hur smärtsamt det kan bli.
Sänder varma tankar och krya-på-dig-kramar!

FREEDOMtravel said...

Usch vad trist... Krya på dig!!!

Från Glam till Damm said...

Oj, aj så trist och jobbigt!

Kan någon kolla axeln?

Hoppas du känner dig bättre snart.

Ha en fin dag trots allt

Kram, Anneli

Steel City Anna said...

Det later inte roligt! Hoppas det kan ga over med vila, ibland kan det vara sa enkelt ... Vi far inte heller betalt om vi bara ar sjuk nagon dag om det ar nan trost ;) Sverige blir mer och mer likt UK och UK blir mer och mer likt USA nar det galler rattigheter och sjukvard. Ingen kul utveckling!

Krya pa dej!

Channal said...

Men fy!! Stackare!! Sen att inte få ersättning när du är hemma. Tungt! Hoppas du snart blir bra. Massage, värme och Ipren!

KRYAKRAMAR Anna

Desiree said...

Stackar, vad jobbigt. Jag hoppas verkligen att din axel blir bättre snart. Det är jobbigt och oroande att ha ont och ännu mer så när man vet att eknomin också stryker på foten av det onda. Kanske värt att kolla upp tillståndet med din axel och se vad som kan göras eller hur den kan avlastas och få något sjukintyg om det här dröjer ut på tiden. Men vi får hoppas att du mår bätte i axel om några dagar.
Kram!

olgakatt said...

Uppsök en ortoped!

Anonymous said...

Det var illa med ond axel. Jag fick likadant, men långsammare start.
Då jag bor i Sverige är det Vårdcentral som gäller, men det tar tid.
Har läste en bra bok om osteopater så jag uppsökte en sådan. Han tryckte på de s k "trigger Points". Behövde bara besöka honom en gång, och sen vara lite försiktig att inte höja armen för högt en tid efteråt. Det är min sovsida, något kanske hände när jag sov.
Krya på dig, önskar dig allt gott.

Tredje året i Hjo said...

Illa. När du inte ens har slagit i den. Märkligt. Hoppas på snar bättring!

Annika said...

Jag har undrat var du varit, både här och på min blogg. Saknat dig.
HOPPAS verkligen att detta med din axel går över snart, eller att du får snar hjälp.
Jag känner för och med dig.
Du kanske borde söka läkare nu redan.
Kramar till dig!!

Äventyret framtiden said...

Fundera inte en dag till! Sök proffshjälp för axeln, det kan ju bli ännu värre om du inte gör någonting åt "sjukan". Lycka till Anne-Marie!

Gunnel said...

Det låter inget vidare. Att rådfråga en läkare är nog ingen dum idé. Vad jag förstått så är det inte direkt läge för att vara hemma från jobb nån längre tid, p.g.a den uteblivna betalningen. Hoppas du snart blir bättre. Kram

Mimmi i MA said...

Usch då, krya på dig! Kram

Gunilla Nardin said...

Hej Anne-Marie!
Vet inte om du ar battre nu...hppas det.. iaf kan jag beratta att for ca
10 ar sedan sa overanstrangde jag min ena axel...tog i lite for mycket nar jag tranade rodd ,ja i ett gymanstikredskap. Hade det jattejobbigt efter och sa ont att jag knappt kunde kora bil (vaxla)
eller borsta tanderna tex. Gick med det tills jag inte stod ut langre. Sedan hos lakaren fick jag en spruta med antiinflammatoriskt i,plus att jag gick pa ultraljudsbehandligar hos en terapist. Jag blev nastan helt bra efter en spruta kan jag saga.

Sa vanta inte for lange AM. Sant kan ta tid att sjalvlaka.
Ha det sa gott anda
Stor Kram
Gunilla

Anonymous said...

Låter inte bra, och som du bor i ett litet samhälle,
finns det väl knappast nån du kan gå till för att få
en diagnos. Hopplöst när man inte kan sova. Det får
allting att kännas ännu värre.
Har inga råd att komma med, bara välgångsönskningar!

Ruth i Virginia
(som saknat dina inlägg)

Tant Gröns Lilla Bod said...

Ojdå, det låter inte alls bra. Jag tänker på dig och sänder en bön om snabb bättring.

~ Maria ~

Anonymous said...

Tråkigt att höra att du har ont. Hoppas du får hjälp och krya på dej!