Saturday, August 27, 2011

Rollin' Weed Show and Shine

Till skillnad från östkustens oväder har solen strålat från en klarblå himmel idag här i Weed. Vi tycks nästan ha kommit in i något slags "Groundhog Day" mönster där det är samma väder varje dag - sol och runt +30. :)

Återigen var det ett evenemang "downtown" Weed idag - för trettonde året i rad hade man en bilshow på Weeds Main Street - "Rollin' Weed Show and Shine". I år var temat "all things that roll" och det var fritt fram att förutom bilar och motorcycklar ta med sig golfbilar, cyklar, traktorer osv.
http://weedchamber.com/2011/08/rollin-weed-2/

Eftersom jag kan skymta Main Street från mitt ena fönster tog jag en liten promenad för att kolla in de rullande sakerna. Där fanns det många fina, äldre bilar, en rad motorcyklar och fullt med folk. Häng med på en liten sväng på Main Street. :)


10 comments:

Lotta said...

Schyssta bikes! Gillar er Main Street

Nu kan jag rapportera att det börjar regna rejält 8 pm EST...

Mimmi said...

Coolt! :o)

Desiree said...

Kul att de kör denna show varje år. Jag kan tänka mig att det finns en hel del att kolla in. Ja det syns att ni har jättefint väder. Du får gärna skicka hit lite av den stabila väderprognosen. Här skiftar det rätt mycket. Igår var dock strålande vacker och en varm dag med 23 grader. EN underbar sista sommardag. Idag vaknade jag av intesivt smattrande regn mot rutan.
Kram!

Min plats i solen said...

Det händer alltid en massa spännande saker hos er i Weed! :) Det verkar bo ett gäng med eldsjälar där som ser till att det händer lite saker då och då? Kul! :)

Kram Lotta

Anonymous said...

Det där var ju helt i min smak=) Det är bla bilträffar (med hot rods, customs och 50's bilar) som jag och min familj tar sikte på när vi åker till Usa.
Har genom åren lärt känna en hel del härliga "bil-människor" och varit på både små lokala träffar och stora träffar med besökare från hela världen.
Under resorna samlar vi även på oss en hel del bildelar som skeppas hem, för att sedan användas till pärlorna som står i vårt garage.
Galet? Tja, vi gillar det iaf, hela familjen =)

/CC

Anne-Marie said...

Lotta: Bikarna var rätt häftiga. :) Och flera av bilarna. Main Street i vanliga fall är en rätt intetsägande gata med många affärer som blivit tvungna att stänga. Har hört om allt regn som fallit i dina trakter men det verkar som om det kanske inte blev så allvarligt som de först trodde. Vilken tur. Kram!

Anne-Marie said...

Mimmi: :)

Desiree: Förra året missade jag den här showen, minns inte vad jag gjorde då. Jag skickar gärna sol och värme. Kan du ta och skicka litet regn eftersom det är så otroligt torrt här? Skulle gärna faktiskt vakna till regnljud. Kram!

Anne-Marie said...

Lotta: Det finns nog en hel del som ser till att det blir litet aktiviteter som den här bilshowen och musik/rock-festivalen för någon månad sedan. Annars är det nog mest inom skolan som det händer saker i Weed. Kram!

CC: Kul att höra litet mer om din och din familjs resor till USA - har förstått att ni är rätt flitiga besökare. Det måste kosta en del att skeppa över bildelar men har man en passion så har man. :)

Anonymous said...

Ja, vi försöker åka en gång om året. Ibland blir det oftare, ibland mer sällan. (Hade plånboken varit "tjockare" hade vi åkt oftare!) Resorna har varat i 1-4 veckor.
Vi är väldigt förtjusta i CA, men har även varit runt i ca 10 andra stater också.
Visst kostar det en del att skeppa hem grejerna, men slutpriset blir ändå billigare än att köpa det i Sverige! Vi har även tagit hem 3 st gammelbilar till Sverige.
/CC

USA said...

Schyssta bilar och hojar! :-)