Wednesday, June 22, 2011

Den blomstertid nu är

Det är varmt i Weed. Men jag tog trots allt en promenad på min lunchrast igår och hittade en del fina blommor. Weed har många trädgårdar och just nu blommar det för fullt. Känner mig litet slak av värmen så det får bli en blomkavalkad idag. :)14 comments:

Lotta said...

Superhärligt! Och fina bilder tar du också :)

Kram!

olgakatt said...

Vacker belöning efter en bister vinter som man knappt kommer i håg nu!

Anonymous said...

Jätte vackra blommer.

Desiree said...

Njuter av alla dina fina blombilder. Så himla vackert.
Kram!

Saltistjejen said...

Vackra blommor! Här har det allra mesta blomprakten blommat färdigt nu. Men visst finns det fortfarande blommor men inte alls den där enorma blomprakten som är under försommaren här.
Njut nu av era vackra blommor!
Kram!

Anne-Marie said...

Lotta: Tack! Det var en riktigt fin promenad med alla dessa blommor. Kramar!

Olgakatt: Det är fantastiskt att naturen kommer igen varje år med samma kraft.

Anonym: Tack!

Anne-Marie said...

Desiree: Tack! Det är bäst att passa på att njuta nu eftersom det blir torrare och mer och mer brunt ju längre sommaren går. Kramar!

Saltis: Ni ligger före oss i år eftersom det var kallt ända in i juni i Mt Shasta-området. Det var egentligen bara för ett par veckor sedan som värmen kom. Jag njuter i fulla drag. :) Kramar!

magdalena said...

Härliga blommor, sådant måste förevigas. De vita och röda blomklasarna ser läckra ut. Vad är det för blommor? Så värmen har även nått Weed nu. Skönt. Helgen låter topp p skype KRAAAM

Anne-Marie said...

Magdalena: Blommor är alltid ett tacksamt fotomotiv. Jag är oförskämt dålig på blommor, så jag kan faktiskt inte namnen. Önskar jag visste vad fler växter heter här i USA. Ja, här var det +32/33 idag. Ingen fuktig värme som du har men varmt ändå. Perfekt att vi kanske kan höras. :) Kramar!

Pettas said...

Man ledsnar aldrig på bomber av det här slaget! Blommor tycks vara någonting som de flesta kvinnor gillar mycket, man ser nästan aldrig att män kommenterar.
Oh, ni har det verkligen hett och fuktigt, hos oss i skrivande stund är det typiskt midsommarväder, gråmulet, stormvarning och femton grader varmt.
kramar!

Anna's kitchen said...

Vilka fantastiska blommor. Den översta vita såg mera ut som den skulle höra till en liten krukväxt men så var det ett träd eller buske. Häftigt!

Vi har helt ok väder, 19 grader och soligt. Det är ju mitt i vintern så man skulle väl få skämmas om man klagade.
Trevlig midsommar!

Kram

Annika said...

Det är en vit hortensia det där!
UNDERBART vacker!
Och vilket gullregn!!
Ja, ni ligger efter oss, men det är inte konstigt.
Ni får njuta av det härliga NU istället.
Här är det så fuktigt idag att det nästan är chockerande...
Svettades floder på min PW...
Skönt att ni har torr värme!!
KRAMAR!!

Anne-Marie said...

Karin: Mina "bombbilder" ;) var inget jämfört med Annikas körsbärsträdbilder från Washington D.C. men blommorna i Weed är fina de också. Faktiskt har vi en torr värme men är det över +30 är det varmt ändå. Hawaii var jobbigt med ständig och fukt och mellan +25 och +30. Ha en fin dag! Kramar!

Anna: Den med vita blommor var faktiskt en stor buske/litet träd och den var helt översållad av dessa vita blommor. Fantastiskt vackert. 19 grader på vintern låter helt okej. :) Ha en fin midsommarhelg!

Anne-Marie said...

Annika: Tack för att du klargjorde den vita blomman! Jag är otroligt dålig på blomnamn. Eftersom det var mer än +30 ett par, tre dagar denna veckan har det snabbat på sommaren. Jag vet hur jobbigt det kan vara med fukten där du bor. Min pappa och jag var i Washington D.C. och när vi kom var det så där otroligt hett och fuktigt. Som tur var ändrades vädret de dagarna vi var där så det blev faktiskt riktigt behagligt, nästan som en fin, svensk sommardag. KRAMAR!