Tuesday, October 12, 2010

Nedräkning till Halloween

Nedräkningen till Halloween har helt klart börjat. Det här möttes jag av idag i en av skolans byggnader där elever registrerar sig för kurser och ansöker om ekonomiska bidrag.

Trots mitt inlägg nyligen om Halloween får det bli litet mer bilder på hur amerikaner verkligen går in för den här helgen.6 comments:

Annika said...

SOM jag älskar och har tagit till mig Halloween under mina år här!
Jag tycker det är en underbar helg att fira under hösten! OCH min trädgård ser ut ungefär som de du visar upp ;-)
men, jag ska sätta upp en liten kyrkogård också komplett med liten likkista och allt.
Japp.
Jag är lika barnslig som barnen, och njuter av myset!!!
Bring it on, just bring it ON!!!!
Kram!!

Annika said...

Eller, det är JU SKOLAN DU VISAR UPP!!! COOOOOLT SÅ COOLT!!
GILLAR!!!!!!
AHH, härligt!!

Mimmi said...

Vad kul att ni har så mycket Halloween dekorationer i skolan! :o)

Freedomtravel said...

Ja, man ser ju på bilderna att det där är en stor helg i USA! Halloween har i och för sig blivit större och större i Sverige också på senare år, men det kan nog inte jämföra sig med USA...
Men är det mest ungdomar som firar Halloween... eller liksom... vad gör vuxna på Halloween? Ursäkta min kulturella okunskap ;)

Anne-Marie said...

Annika: Jag vet att du är en Halloween-"fan" i stora mått. :) Jag har inte alls tagit till mig den här helgen men det kanske beror på att jag inte har barn. Eller att jag egentligen inte firar helger - det gjorde jag inte ens i Sverige. :) Men visst kan det vara kul att se alla dessa fantasifulla dekorationer som folk sätter upp. Kram!

Mimmi: Jag har aldrig sett så många dekorationer tidigare här på skolan. Det behövs nog med tanke på att många har det tufft i Kalifornien nu med tanke på ekonomin. Litet flykt på något sätt.

Freedomtravel: Jag är helt fel person att fråga eftersom jag inte själv firar eller dekorerar. Du får ta ett "snack" med "experten" Annika. :) Jag tror att den här helgen firas av både ungdomar/barn och vuxna.

Annika said...

JA DET gor den!!
ALLA firar den!!
KUUUUL!!!!