Saturday, July 3, 2010

Klockfynd

Man vet aldrig vad andra gör sig av med. Hittade idag denna väggklocka i backen bakom huset där jag bor! Klockan hade till och med ett batteri. Ännu så länge fungerar klockan perfekt och vem som slängt den utomhus kan man ju undra.
Det är bara att tacka och ta emot. :)Den här helgen är 4th of July Weekend i USA. I morgon är det USAs nationaldag. Det här är en stor reshelg och en helg då man träffas hos varandra och då familjer träffas. Jag skall på ett knytkalas idag hos min vän J och i morgon blir det barbeque hos mina tidigare grannar i Lake Shastina. Som jag nämnde som hastigast i ett annat inlägg blir jag trots allt kvar där jag bor nu. Inte alls något perfekt boende men lägenheten i Lake Shastina hade så många fel och brister att jag inte "vågade" flytta in. Kommer ett separat inlägg om hyresvärdar som är "slumlords". Det finns rätt gott om sådana i Mt Shasta området.

Solen skiner och det är som en svensk, perfekt sommardag. Jag skulle kunna ha det så här "svalt" (runt 23-25 grader) hela sommaren. Men redan nästa vecka har det flaggats om hetta med +35. Pust.

3 comments:

Per Rollemark said...

Hej
Fin blogg du har! Hittade dig på Blogglista idag. Har du provat att autosurfa? Man surfar andras sidor och får trafik tillbaka.
Prova denna länken: http://breedtraffic.com/Surf/ReferInline.php?ID=8497
Jag får ca femhundra besökare per dag. Bra för rankingen. Lycka till.
Obs! Det här är inget spamm.

Katarina på Filippinerna said...

Happy 4:th of July.. Kul med klockan! Brukar du fira nationaldagen?

Ha det bra!

Anne-Marie said...

Per: Välkommen hit! Nej, har aldrig provat att autosurfa. Får ta och kolla upp det kanske vid tillfälle.

Katarina: Tack! Ja, klockan var rätt kul faktiskt. Fattar fortfarande inte varför någon slängt den eftersom den fungerar perfekt. Nej, det blir väldigt litet 4th of July-firande. Michael och jag firade inte den helgdagen och som svensk har man ju ingen direkt anknytning till 4 juli. Igår var jag på middag hos mina tidigare grannar i Lake Shastina och det var trevligt. Ha det fint!