Thursday, May 13, 2010

Blogger och nya sidor

Blogger kom tidigare i år med en ny funktion som gör att man kan lägga till så kallade statiska sidor. Eftersom blogginlägg ofta "försvinner" bland alla andra tycker jag det här verkar vara en bra funktion om man vill ha viss information som alltid är synlig.

Jag planerar att lägga till några olika statiska sidor men till att börja med fick det bli en sida om mig där jag berättar litet om min bakgrund och hur och varför jag kom till USA. Om någon är ny här på bloggen kan man bara gå till den sidan och behöver inte läsa igenom 300 blogginlägg. ;)

De här sidorna finns under min blogg"header". Jag vet att WordPress haft den här funktionen under en längre tid men Blogger lade alltså till den rätt nyligen. Sedan kan man tydligen mixtra med HTML koden så att länkarna till sidorna ser snyggare ut men det har jag inte kommit på riktigt ännu.

Idag var det den första riktigt varma dagen sedan förra sommaren. Temperaturen gick nog upp till 20-21. Härligt att sommaren äntligen tycks vara på väg.

3 comments:

Annika said...

Aha, tack för tipset A-M. Har inte alls reflekterat över det där. Smart!!
Nu ska jag gå in och läsa vad du skrivit.
Kram!

Anonymous said...

På väg? 20 grader i Sverige är vad vi kallar sommar! :)

Anne-Marie said...

Annika: Jag blev glad när jag såg att Blogger hade lagt till den här funktionen. Får se vilka ytterligare sidor det kan bli. Kram!

Anonym: Ja, på väg. Även om jag bor i norra Kalifornien brukar det vara runt 30-35 grader under ett par månader under sommaren. Minns de svenska somrarna mycket väl - opålitliga men vackra och ljusa.