Monday, April 19, 2010

Ovädersmoln

Våren kom på ett snabbt besök i helgen. Det var riktigt varmt och skönt och äntligen började det kännas som april. Gjorde en mysig utflykt i lördags med min granne C från Lake Shastina - bilder kommer snart.

Men tydligen var det kortvarigt eftersom ett nytt oväder kommer att dra in under de närmaste dagarna. Mt Shasta har en "Winter Weather Advisory" med snö i prognosen.

Även om jag inte längre har den fantastiska utsikten som jag hade i Lake Shastina ser jag berget och så här såg det ut i kväll när de första molnen började dra in.6 comments:

Katarina på Filippinerna said...

Det verkar vara mycket vackert i trakterna där du bor! Har du börjat acklimatisera dig i din nya bostad? eller är det bara en s. genomfartsbostad för din del?

Ha de bra!

olgakatt said...

Ditt aprilväder är åtskilligt pampigare än vårt! och minst lika ombytligt! Vi har också fått kallt med nattfrost efter en ljuvlig värme som nu är puts väck.
Men så kanske man hinner med i svängarna istället. Hoppas det snart blir dagar att njuta av för dig igen! Du har väl ingen trädgård att hinna med för tillfället, i alla fall.

Budgetresande said...

Härligt med vår även om det bara är en stund!

Anne-Marie said...

Katarina: Det är rätt dramatiskt här med berget Mt Shasta - som ju också är en vulkan. Trivs inte alls så bra i min nuvarande bostad som jag gjorde i Lake Shastina och ja, det är en genomgångsbostad. Ha en fin dag!

Olgakatt: Den här våren har varit ovanligt seg med mycket mer snö än vad jag någonsin sett under de 13 år jag bott här. Tyvärr har jag ingen trädgård just nu - kanske det blir någon dag. Idag snöar det - igen.:)

Budgetresande: Visst är det härligt. Vore härligt om den stannade litet mer permanent nu. Kallt och snö idag.

Spirello said...

då är det mera vår här än där verkar det som

Anne-Marie said...

Spirello: Jag antar att du bor i Sverige? Och ja, det verkar så. Idag fick vi ytterligare ca 20 cm nysnö.