Thursday, May 7, 2009

Talangjakter och American Idol

Talangjakter är ett populärt tema för olika TV-program. Den största och mest välkända talangjakten här i USA är nog American Idol.

Det är alltid lika kul att se vilka tävlande som håller en alldeles egen profil och som verkligen är "stjärnor" på scenen.
Min favorit i år heter Adam Lambert. Han har sjungit i många år och uppträtt i olika musikaler men av någon anledning inte slagit igenom hos den stora publiken. Han har onekligen en egen stil och kanske inte alla gillar honom. De fyra domarna i American Idol brukar ofta säga att Adam redan är en stjärna och att de verkligen ser fram emot hans uppträdanden. Många tror att han kommer att vinna American Idol men man vet ju aldrig - det är ju folket som röstar.

Nu återstår bara tre tävlande i American Idol och en av dem är Adam.
Här kommer ett smakprov med Adam Lambert från American Idol - förhoppningsvis fungerar det att spela videon även utanför USA:

Play that Funky Music by Adam Lambert

7 comments:

Anonymous said...

Här i Arkansas håller förstås alla på Kris Allen från Conway. Jag följer inte tävlingen men blir ständigt uppdaterad hur det går för Kris varje gång jag tittar på de vanliga nyheterna här i centrala Arkansas.

Annika said...

Adam är en stjärna, med STAR Quality BIG time!
Men jag håller på Danny (jag är sååå svag för honom)! HOPPAS det blir Danny och Adam i finalen! OCH, jag är sgs säker på att Adam vinner!
Ja, Idol är ett väldigt kul program. Håller med!!!

Anne-Marie said...

Lars: Kris verkar vara en väldigt sympatisk person men han har inte riktigt samma "star quality" som Adam Lambert. Men jag tror att alla de tre killarna som är kvar i tävlingen kommer att ha en framtid som artister. De är verkligen duktiga.

Annika: Jag vet att du gillar Danny. :) Det har ju skrivits en hel del om Adams sexuella läggning (bi/homo osv) och man undrar om de kyrkliga amrisarna kommer att rösta säkert istället för litet mer vågat. Även om Adam inte skulle vinna kommer han säkert att bli stor som artist.

Anonymous said...

Suitable immeԁiatеly aftеr it was introducеd in the worldwide market
placе, cigarette userѕ аrοund thе globe loсateԁ
a thing nеw to raνe аbout.

my web sіte - Www.prnewswire.Com
My web page: digiordu.com

Anonymous said...

I blog quitе оften and I really aрpгecіate
your content. The article has truly pеaκed my іnterest.
І'm going to bookmark your website and keep checking for new details about once a week. I opted in for your RSS feed too.

Look at my homepage Continue Reading

Anonymous said...

Hi theгe! Dο you know іf they mаκe any ρlugins tо ѕаfеguard againѕt haсkers?

I'm kinda paranoid about losing everything I've woгked hard οn.

Any гecommendations?

Lоok into mу ωeb blog http://www.sfgate.com/business/prweb/article/V2-Cigs-Review-Authentic-Smoking-Experience-or-4075176.php

Anonymous said...

Companies have supplemental codes exclusive to their cars.
After we evaluate the cost-free courses,
we will critique the paid software systems.

my webpage obd2 scan tool