Sunday, December 16, 2007

Filmtips


Igår kväll sändes en film på TV som jag tittade på. Jag hade hört talas om den här filmen och den var faktiskt riktigt bra.

Den heter "The Notebook" och bygger på en roman av Nicholas Sparks. I filmen spelar bland annat två äldre filmstjärnor, James Garner and Gena Rowlands. Garner börjar att läsa för Gena ur en anteckningsbok. Det han läser är en kärlekshistoria mellan två tonåringar, Noah och Allie, som tar sin början under sommaren 1940 i Seabrook, North Carolina. I slutet av filmen visar det sig att det är mycket mer än bara en historia.

Den verkar ha fått litet blandad kritik men jag tyckte den var väl värd att se.

Nu tycks vintern ha kommit hit. Idag har det börjat snöa och prognosen ser inte så där väldigt lovande ut för veckan. I morgon natt har man till och med talat om mycket snö. I går var jag iväg och fick dubbdäcken påsatta på min bil och det var nog tur det.

Den kommande veckan är den sista på terminen och det enda som pågår då är alla slutprov som varje kurs har.

3 comments:

Desiree said...

Har hört att denna film ska vara riktigt bra. En härlig tjejfilm. Kul att du gillade den. Jag ska nog ta och hyra den någon dag här framöver. Bra att du hunnit sätta på dubbdäcken om det ska komma en massa snö.

Sporty Spice said...

Jag har oxå hört mkt om den men aldrig tagit mig för att se den. Nu ska jag slå till.

Anne-Marie said...

Desiree: Passa på och hyr den om du har chans. Den var litet gråtmild men som sagt riktigt bra.

Sporty Spice: Slå du till och se den när du har chans. Som Desiree säger är det nog litet av en tjejfilm. Fast killar kan nog gilla den också.