Tuesday, September 4, 2007

Googles annonser

Blogger låter sina användare lägga till annonser från Google. Jag gjorde det på kul men har inte sett ett enda öre än så länge. Tanken med dessa annonser är alltså att vi bloggare skall kunna tjäna pengar.

För det mesta verkar annonserna verkligen ha anknytning till vad bloggen handlar om men jag har sett några på min blogg som verkar något avvikande minst sagt:

  • Esco Technologies Biosafety Cabinets - har tydligen att göra med skåp som kan användas i laboratorier där det är mycket högra krav på hur ren luften är.
  • Pedometers - ett instrument som mäter hur många steg man går.
  • Plaster - olika sorters plaster och vad de används till
Jag har ännu inte riktigt förstått vad de här annonserna har med min blogg att göra. :)

Innan jag gick till jobbet idag tog jag en promenad "downtown Weed" och såg en bil från en flyttfirma med ett rätt så kul namn - Starving Students Movers. Det kanske är passande här i Weed med alla elever som inte har det så gott ställt.


Bilden från Starving Students Movers hemsida.

7 comments:

Monica said...

De där svältande studenterna har jag sett här i Bay Area också! Lägger ju alltid märke till deras lastbilar just tack vare namnet :)

Annika said...

Jag har inga annonser på min blogg, har inte blivit av, och så vill jag nog inte heller. Förstår att det inte är lätt att tjäna pengar på dom.
Kul namn på flyttfirman! Tror inte jag har sett dom här...
Kram!

Desiree said...

Kul namn på en flyttfirma. De får dem helt klart att sticka ut så att de syns mer och förhoppningsvis får de mer business också.

Anne-Marie said...

Monica: Det var första gången jag såg en sådan flyttbil. Kul namn.

Annika: De där annonserna skall ju vara kopplade till det bloggen handlar om - man kan ju som sagt undra litet om de som läggs upp. Kram!

Desiree: Jag är säker på att många reagerar på det namnet. :)

JaCal said...

Det kan bli lite lustigt ibland med de där annonserna. På en sajt om barn blev en av annonserna "Barn for sale"...

Anne-Marie said...

Jacal: Ja, det kan bli tokigt ibland. Men den annonsen var ju rätt rolig.

Moving Services said...

Jag har inga annonser på min blogg, har inte blivit av, och så vill jag nog inte heller. Förstår att det inte är lätt att tjäna pengar på dom.

Kul namn på! Tror inte jag har sett dom här...
Kram!