Sunday, April 8, 2007

Glad Påsk - Happy Easter

I torsdags kväll kom jag till Mt Shasta. Det kändes både bra och litet konstigt att vara tillbaka här igen. Det är ju bara 4 månader sedan jag flyttade till Oregon. Har svårt att verkligen fatta att det bara är 4 månader - det känns snarare som 4 år. Så mycket har hänt och förändrats att det nog kommer att ta ett tag för mig att verkligen känna mig som mig själv igen.

Resan gick bra även om den kändes väldigt lång. Det var sommarväder och det var skönt. Inget regn och ingen snö.

När jag kom hit på torsdagskvällen sade min vän (som jag kommer att bo hos ett litet tag) att flytt"gubbarna" redan hade ringt och frågat om de kunde komma. Från början skulle de ha kommit på fredagen. Så alla mina saker kom ungefär samtidigt som jag anlände.

Har haft ett par dagar när jag försökt komma i ordning så gott det går. Måste erkänna att jag börjar bli litet trött på att flytta nu. Och det blir ju en flytt någon gång framöver då jag hittat mitt eget boende.

Som flera andra bloggare skrivit så firas inte påsken egentligen här i USA. Idag, söndag, är det Easter Day (Påskdagen i Sverige) och det är väl den dag som firas mest i USA. Jag har aldrig firat påsk i USA så jag har bara minnen från mina svenska påskhelger. Glad Påsk!

6 comments:

Annika said...

KUL att du är framme, Anne-marie! Och vad skönt att allt är bra med dig efter den långa flytten.
När flyttar du in i egen lgh? Antar att det inte är ngn direkt brådska.
Välkommen "hem"!
Glad Påsk!!!

SweFlo said...

Vad bra att allt gick bra!

Anne-Marie said...

Annika: Nog känns det litet som att ha kommit "hem" även om jag ju blir inneboende under en tid. Vi får se hur snabbt jag kan hitta något eget boende. Tyvärr är jag tillbaka till mycket högre hyror. Det var en fördel med nordöstra Oregon - hyror i det området är mycket lägre. Jag måste nog hitta ett jobb först innan jag kan hyra något.

Sweflo: Det kändes skönt när jag kom fram eftersom det är en lång sträcka att köra själv.

Matildas fikarum said...

Vad bra att du är på plats! Det måste kännas skönt att ha i alla fall det avklarat.

Desiree said...

Skönt att både du och dina saker och möbler har kommit fram ordentligt. Hoppas du inom snar framtid hittar ett eget place som du gillar och kan bo på ett tag.

Ha en bra dag.

Anne-Marie said...

Matilda: Ja, det känns väldigt skönt att vara på plats och ha klarat av det "tyngsta" i Oregon.

Desiree: Jag får hoppas på att hitta jobb och bostad så snart som möjligt. Hoppas att din dag var fin.