Thursday, March 29, 2007

Snart bär det av

Den senaste månaden har varit, minst sagt, utmanande och annorlunda på många sätt. Mitt liv har, som jag tidigare skrivit om, bestått av donationer, resor till soptippen, städning, packning - ja, listan kan bli lång.

I nästa vecka flyttar jag. På onsdag kommer flyttbilen och hämtar upp mina saker. Jag kommer också att åka härifrån på onsdag. Det blir en resa på två dagar eftersom det är ungefär 95 mil (svenska) att köra.

Något som hjälpt mig under den senaste månaden är alla trevliga bloggare jag fått kontakt med under en tid. Även om jag inte träffat er personligen så känns det som om jag känner er litet grand och att få ta del av era liv är lika roligt varje dag.

Bloggvärlden var i stort sett något okänt för mig tills relativt nyligen. Nu har det blivit ett måste att varje dag kolla in vad som hänt på olika håll i världen.
Listan över bloggar jag läser blir längre och längre. Kul!

7 comments:

Matildas fikarum said...

Lite pirrigt att flytta! Nu hoppas jag förstås på en massa bilder från nya hemorten.

SweFlo said...

Lycka till med flytten! Jag känner detsamam om alal bloggar, det känns kul att ha hittat dessa fönster in till andras liv. Man får lite mer perspektiv på sin egen tillvaro liksom!

Annika said...

Håller med i allt du säger och det som Sweflo säger! Det är så roligt med alla nya "Kåmmisar" som man träffat över nätet. Tycker det är synd att vi alla är så utspridda. TÄNK om vi kunde ordna bloggträff??? Spännande och läskigt skulle det vara!!!

Nu önskar jag dig ALLT gott med flytten!!
Kram!

Anne-Marie said...

Matilda: Jag flyttar i alla fall tillbaka till ett område där jag bott större delen av min tid i USA. 9 år har jag faktiskt bott i Mt Shasta området. Tänk vad tiden går! Jag har tyvärr ingen digitalkamera men jag funderar allvarligt på att skaffa en.

Sweflo: Tack! Visst är det roligt att få en inblick i andras liv. Kollade in din blogg och den kommer att läggas till min lista.

Annika: Tack! Visst vore det roligt om vi bloggare kunde träffas någonstans i USA. Kanske det kan bli av någon gång. Kram!

Desiree said...

Lycka till med flytten. Jag tycker också att det är jättekul att ni allihop har blivit mina bloggkompisar. Ha en bra helg.

JaCal said...

Ja, det har verkligen varit intensiva jobbiga veckor för dig! Hoppas nu du känner att du kommer hem och att resan inte blir alltför lång!

Hoppas du har en bra helg nu!!

Anne-Marie said...

Desiree: Tack! Visst är det roligt att ha bloggkompisar även om man aldrig träffat dem. Trevlig helg!

Jacal: Det skall bli rätt skönt att åka från Union och La Grande. Det blev inte direkt några roliga och trevliga minnen härifrån. Ha en trevlig helg du med!