Tuesday, March 20, 2007

Les Schwab i La Grande

Här i Oregon är sista dagen för att kunna ha dubbdäck den 1 april. Så idag skulle jag åka till ett ställe som heter Les Schwab. För de av er som bor på USAs västkust vet ni säkert vad det är för ett företag. För er andra som bor på andra håll är Les Schwab ett ställe där man kan få sin däck bytta och roterade, få nya bromsar osv. De har tydligen ca 400 "butiker" i Kalifornien, Oregon, Idaho, Montana, Nevada, Washington och Utah.

När jag bodde i Mt Shasta området brukade jag åka till en Les Schwab "butik" på den ort där skolan ligger. De var jättetrevliga och tog sig tid att lösa olika slags bilproblem. Jag vet att Les Schwab har policyn "first come, first serve" men jag har aldrig behövt vänta mer än någon eller ett par timmar. När jag kom till Les Schwab i La Grande i morse fick jag en smärre kalldusch när de sade att det skulle vara en väntetid på 7-8 timmar!!! Eftersom jag inte har någon som kan skjutsa mig så var det ju bara att acceptera. Jag frågade litet försynt om det fanns någon möjlighet att få litet snabbare service eftersom jag var tvungen att vänta där. Troligen inte, sade kvinnan som hjälpte mig.

Det var ju inte precis vad jag hade väntat mig att sitta hela dagen hos Les Schwab. Men, till min glädje, såg jag min bil bara efter 1.5 timme och dubbdäcken togs av och jag hade också köpt två nya sommardäck som skulle ersätta två däck som började bli gamla. De kanske tyckte synd om mig. Jag var i alla fall glad att jag kunde komma hem och ha kvar en del av dagen för att göra annat.

I kväll är det dags för American Idol igen. I morgon är det resultatprogram och om Sanjaya stannar kvar blir jag nog litet förvånad. Jag kan förstå om han är många tonårstjejers favorit men han kan ju faktiskt inte sjunga särskilt bra. Skall bli roligt att se vad Lakisha och Melinda sjunger.

11 comments:

Anonymous said...

Och jag som älskar doften av nya däck! *sniff* *sniff*

Sporty Spice said...

Jag lovar att Sanjaya inte åker ut, alla småtjejer är ju dökära i honom (du såg väl den lilla tjejen som satt i publiken och grät). Tror att han får ganska mycket tröströster för att Simon är så taskig och för att han är så söt. Fast sjunka det kan han inte!
/Petra

Annika said...

Hoppas han Sanjaya åker UT ikväll! TÅL honom inte. Den där lilla fickan igår var ju bara för mkt. Hon grät hela programmet...Stackars barn. Kanske ryker Stephanie ikväll? Melinda var UNDERBAR!!! OCH jag älskar Lakisha också!!!
Vi får'la se!!!

Sporty Spice said...

Ja, hon var i böligaste laget. Nästen lite pinsamt på slutet när hon fick komma upp på scen och grät så tårar och snor sprutade. Jag tror att Stephanie ligger risigt till. Och dessvärre att tondöve Sanjaya blir kvar ett tag till.

Lotta K said...

Hej Anne-Marie! Jag vill bara saga att nar jag laser din blogg (och det gor jag emellanat) sa onskar jag att jag bodde narmare sa jag kunde bjuda pa middag jag ocksa! Det ar langt hemifran ibland nar man gar igenom svara saker...

JaCal said...

Japp! Les Schwab här också! Åker förbi nästan varje dag - fast har faktiskt aldirg haft bilen där någon gång. Men vi slipper ju dubbdäck.

Har inte hängt med i vårens AI - men nu blir jag ju nyfiken på Sanjaya...

Anonymous said...

Way cool! Some very valid points! I appreciate you writing this article and
also the rest of the site is also very good.
Also see my page > best house renovation winter garden florida

Anonymous said...

Good day I am so delighted I found your webpage, I really found you by error,
while I was searching on Aol for something else, Nonetheless I am
here now and would just like to say kudos for a tremendous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don't have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent job.

Here is my webpage ... duck hunting games

Anonymous said...

This design is wicked! You certainly know how to keep a reader entertained.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
(well, almost...HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
you presented it. Too cool!

Feel free to surf to my web-site ... Diablo 3

Anonymous said...

An outstanding share! I've just forwarded this onto a co-worker who had been conducting a little homework on this. And he actually bought me dinner simply because I discovered it for him... lol. So let me reword this.... Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this topic here on your web page.

My web-site sexygirlchat.net

Anonymous said...

you are really a good webmaster. The web site loading pace is amazing.
It sort of feels that you are doing any unique trick.
Furthermore, The contents are masterpiece. you have performed a wonderful activity on this matter!



my blog gay pic porn twinks (http://www.uac.org.lb/)